CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

HITS

Thursday, April 30, 2009

Cheese Cake

Jumaat lepas 24/04/09, tetiba jer aku rajin nak try wat cheese cake. Resepi ni dh lama dh Kak Ha, akak ipar aku bg. Aku jer yg blm berkesempatan nk wat.

Resepi ni simple sgt tu yg aku pun bersemangat nak try tu. Campurkan smua bahan pastu mix jer pakai mixer tu, pastu bakar. Dan akhirnya......




Nilah rupa cheese cake yg pertama aku buat. Ni nampak camtu sb lps aku kluarkan dr acuan aku tak terbalikkan lg. Cheese cake ni bertahan cuma sampai ptg Sabtu jer sb abis licin kitorang sumer mkn. Sodap wooo... he he jadi gak utk pertama kali. Next time aku cuba buat lg baik dr ni. Biasalah percubaan pertama kan. Thanks kha, for the resepi.

1 comments:

FIZA said...

kire ok la aku rase.. walopun, dpt makan sesuap je. huhuhu